Contact
Feesten tot in de vroege uurtjes kan bij Fair Play!

Huur onze feestzaal af voor een spetterende party

Staat er een huwelijk, verjaardag, communie of andere feestgelegenheid op de planning? Dan kan u terecht in onze gezellige zaal in hartje Deurne.

Onze feestzaal is er voor iedereen die op zoek is naar een feestlocatie die een ongedwongen, ontspannen sfeer uitstraalt. Het is het volkse aspect dat onze zaal zo uniek en aantrekkelijk maakt. Fair Play beschikt over een aparte toog, heeft een capaciteit van max. 99 personen en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Externe catering is toegelaten, maar ook wij zorgen met veel plezier voor de nodige dranken.

Ook voor clubs en verenigingen

De feestzaal kan ook gehuurd worden door clubs. Zo ontvangen wij elke maandagavond een linedance vereniging. Ook voor het houden van vergaderingen is onze zaal een uitgelezen locatie. Terwijl u de agendapunten overloopt, kijken wij er op toe dat iedereen van een drankje voorzien wordt.

Aarzel niet, maar reserveer snel. Wie ruim op tijd boekt, is zeker van zijn reservatie en hoeft zich alvast geen zorgen meer te maken over de locatie voor het feest. Bel ons daarom vandaag nog op!

Contacteer ons!03/500 98 76